علی اکبر تیموری

علی اکبر تیموری

تنوع - سرگرمی - گوناگون
علی اکبر تیموری

علی اکبر تیموری

تنوع - سرگرمی - گوناگون

چطور در شرایط بحرانی درست فکر کنیم؟






چطور در شرایط بحرانی درست فکر کنیم؟



  توانایی درست فکر کردن در شرایط بحرانی مهارتی است که خیلی‌ها دنبالش هستند. وقتی بر آن تسلط پیدا کنید، می‌بینید که جواب‌های هوشمندانه‌ای که با نکته‌سنجی می‌دهید درجا اعتبار حرف‌تان را بالا می‌برد.
   آرام باشید. وقتی آدم تحت فشار است، حسی که دارد دقیقا برعکس آرامش است اما برای این که صدای تان نلرزد و مغزتان به کار بیفتد، باید هرچقدر که می‌شود آرامش‌تان را حفظ کنید.
   گوش بدهید. تعجبی ندارد که گوش کردن برای درست فکر کردن در مواقع بحرانی ضروری است. چرا باید گوش کنید؟ برای این که قبل از جواب دادن، حتما سوال یا درخواستی را که ازتان شده کامل فهمیده باشید. اگر بدون کامل گوش کردن جواب بدهید، ممکن است درباره چیزی حرف بزنید که اصلا لازم نبوده یا متناسب با موقعیت نیست.
   از سکوت به نفع خودتان استفاده کنید. ما طبق عادت فکر می‌کنیم سکوت حالت ناراحت‌کننده‌ای است. با این حال اگر با فراغ بال از سکوت استفاده کنید، به طرف مقابل‌تان چنین القا می‌کنید که کنترل افکارتان را به خوبی در دست دارید و به توانایی خودتان برای یک جواب حرفه‌ای ایمان دارید. وقتی برای جواب دادن عجله می‌کنید، معمولا کلمات‌تان را هم تندتند و با عجله می‌گویید. با سکوت کردن برای سر و سامان دادن به افکارتان، به مغزتان می‌گویید که سرعت کارهایش را پایین بیاورد.